9 ОУ "Пейо Крачолов Яворов"
Уникалното училище в град Благоевград

"Ключът на музиката"- Пловдив 2018 г.

Петокласниците Венелина Стойчева, Елена Дулева и Марио Попов с грамоти и музикални статуетки от Националния кръг на състезанието " Ключът на музиката"

Тримата ученици от пети клас достойно представиха училището на състезанието "Ключът на музиката", организирано от МОН за шеста поредна година. За националното състезание те заминаха , след като се  пребориха в надпреварата в общинските и областните кръгове на състезанието.

В "Ключът на музиката" се дава възможност на учениците да демонстрират знания и умения, придобити в учебното съдържание по музика в общообразователната подготовка. Освен тях се оценяват и проявените творчески способности.

Състезанието се проведе на 24.03.2018 г. в залите на Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство в град Пловдив.

Нашите ученици бяха удостоени с грамоти и статуетки "Ключ сол" за постигнати отлични резултати и достойно представяне. Като скъп спомен децата ще запазят невероятната емоция от преживяното и най-вече удволетворение от добре свършената работа.

Скъпи наши ученици, гордеем си с вас ! Браво! Бъдете все така вдъхновени!

Ръководството на училището сърдечно благодари на техния ръководител  Веселка Стойчева, която със своя всеотдаен труд направи възможно достойното предаставяне на нашите деца.